fredag 4. desember 2009

Kommer vinteren nå?








Nå er det leeenge siden jeg har skrevet noe, så lenge at det er vanskelig å fortelle om alt som har skjedd siden sist. Han er hvertfall veldig snill og ha med å gjøre om dagen, merker også at lille babyen til mor begynner å bli voksen gutt. Han har fortsatt ingen interesse av tisper med løpetid, men lar seg ikke bøye av andre hannhunder som ikke lar han være i fred.



I dag kom første snøen på Ås, men den er nok borte igjen i morgen, håper den snart kommer for å bli, jeg og Capri gleder oss veldig mye til å gå på ski igjen. Ellers har jeg han med nesten overalt jeg er, han oppfører seg utrolig bra i stallen, sluttet å bjeffe på alt som er, bjeffer kun på hesten før vi skal ri, det er nok bare fordi han synes det er veldig gøy. Innkallingen er så som så, mye bedre enn hva den var i fjor, men er fortsatt mye som mangler. Han kommer ikke når det virkelig gjelder, desverre:/




Ett lite minne fra første sommeren med Capri.


I løpet av sommeren har jeg jobbet veldig mye, så Capri har kost seg på gården til foreldrene mine. Han elsker å være der, for der kan ha løpe så mye løs han bare orker, og vi har hatt noen fine turer til fjellet. I våres var vi flinke til å legge blodspor, han er veldig spornøye og har ett bra sporings tempo. Hvis han er like flink til våren kommer vi til å gå ettersøks prøva så fort som mulig, slik at jeg får han godkjent før neste års elgsjakt.


I høst gikk vi vårt første ferskspor, og det var veldig langt. Men gikk som en drøm.


Sist Søndag var vi på dogs4all messa og stilte der. Jeg har sliti ganske lenge med å få han til å gå fint i ringen, det vil si gå i ringen. Rett før dogs4all var vi på en liten lyn utstillings trening, lærte masse på kort tid. Det vi lærte gav utslag i ringe, han gikk veldig fint med hodet hevet. Vi fikk en 1.premie. Men premie eller ikke, vi nådde målet våres. Hadde tenkt å legge utstilling helt bort, men når han går så bra må vi jo nesten prøve igjen:)


Etter mye fram og tilbake har jeg bestemt meg for å øke familien vår, til våren blir Capri storebror til en liten Aussie valp. Jeg har hatt veldig lyst til å drive med agility, har prøvd med Capri litt i sommer, men han viser egentlig ingen interesse, hadde nok fått det til med mYE trening. Istedenfor velger jeg heller å få en hund jeg kan kun drive med agility. Så får Capri kun gjøre det han elsker over alt på jord, løpe i skogen og bruke nesa. Jeg har vært litt nervøs for at Capri ikke skal like at jeg får en ny valp, men etter at romvenninna mi fikk seg valp og jeg så at Capri og henne ble veldig gode venner, var ikke avgjørelsen like vanskelig lenger:)


I januar og halve februar skal jeg ut og reise, får benytte sjansen før valpen kommer. Da skal Capri kose seg hjemme hos besteforeldrene sine og tante Kira (som er den eneste hunden han egentlig er glad for å se).


Jeg legger ut litt bilder og noen filmer som jeg har tatt den siste tiden:)










1 kommentar:

  1. Den lapphundvalpen, hvor kom den fra? Hvem er foreldrene? Kanskje du legger ut bilder en gang?

    Så gøy med ny valp da:-)

    SvarSlett