mandag 27. mai 2013

ENDELIG!!

Det har vært noen konkurranser i det siste men ingen resultat å juble over før i går!

Det var agilitystevne 1 mai i Moss, 26 mai var vi på Stovner også var det kanskje en agilitykonkurranse i april, ikke så viktig, bare DISK. MEN hvis jeg skal se på det positive har jeg og Flax endelig fått til slalåmen etter mye jobb i det siste.

Over til lydighet. Vi har virkelig fått det til på treningen etter januar når vi begynte å trene i Follo. Har vært sÅ klar for konkurranse men vært redd for at Flax skal miste motivasjonen som sist. Vi har iløpet av våren gått et kurs med Linda Stubsjøen med mye fokus på ringtrening og et reint ringtreningskurs med Stein Feragen. Vi prøvde oss på en LPkonkurranse i sarpsborg i slutten av april. Det hadde kommet store nedbørsmengder så banen var veldig våt, så ut som et eneste stort basseng. Flax er sær og liker ikke å sitte i vann, etter å ha fått 10 på tannvisning avbrøt vi for det var ikke mulig å få han til å sitte og jeg ville ikke utsette han for en uhyggelig opplevelse.
23 mai var det trippelen i Follo, dvs uoffisielt stevne med mulighet til å belønne mellom øvelsene, noe jeg benyttet meg av. Det endte med 172 poeng:) JUHU, endelig nok poeng til å få opprykk selv om det ikke gjaldt.

I går reiste vi på aussiespesialen i Horten, klare til å prøve igjen. Var litt redd han skulle være slapp pga varmen.
Heldigvis jobbet han nokså bra. Kunne ønske enda mer kontakt, men han fulgte egentlig bra med. Ikke så fornøyd med at han kom med lyd, men kan vel skylde litt på meg selv. Total resultatet ble 174,5 poeng:)
Poengfordelingen var:
Tannvisning: 10
Fellesdekk: 8,5 (dobbeltkommando på oppsitt)
Lineføring: 9 (veeldig fornøyd med det)
Dekk fra holdt: 8 (nok en gang dobbeltkommando på oppsitt, kjipt)
Innkalling: 8,5 (litt treg)
Stå under marsj: 8,5
Hopp over hinder: 9
Kontroll på avstand: 8,5 (litt overkommandering, men vi fikk det til så verdt det)
Helhet: 9 (selv med lyd mellom noen av øvelsene.

Veeeldig fornøyd, endelig har vi opprykket til klasse to. Nå skal vi bare jobbe å få til ruta og finpusse på LP2 øvelsene, også prøver vi å få til en konkurranse før jul:)

Nå skal jeg til vestlandet en måned og tjene litt penger. Blir derfor konkurranse- og treningsfri. Tror både hund og eier har godt av.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar